Alsidighed
Vi ønsker at fremstå som en alsidigt Feriecenter.
Derfor - sig endelig til hvis vi kan være behjælpelige med noget.
Da vi sætter stor pris på naturen og miljøet omkring os, afspejles dette også i vores daglige arbejde og omgang på Feriecentret.

 

Parken
Vi har et ca.2 ha stort græs areal tilhørende feriecenteret som er til fri afbenyttelse for dig som gæst. Er du til løb og fitness? Så er der her mulighed for at tage en løbe tur rundt, på den nyklippede græs løbebane, som snor sig rundt om buske og træer på turen. Alle udendørs arealerne står til fri afbenyttelse.

 

Til børn og barnlige sjæle
Spil boldt ude på fodboldbanen.
Leg gemmeleg i buske og græs. Tag en tur på gyngerne eller vipperne. Grav huller og leg i sandkassen. 
I løbet af ugen vil vi have fælles aktiviteter i haven såsom, snobrød over bål og sang aften. Turnering i f.eks. kongespil, og meget andet.

 

Jer som par
Her er plads til at i som par ønsker at nyde et stille ferie ophold med udsigt til havet, egen terrasse og et glas vin. Alt imens i nyder hinandens selksab, i et romantisk spa bad.

Velkommen til børnefamilierne
Børnefamilier kan nyde godt af de dejlige udendørs arealer, som står til fri afbenyttelse. Imens i som forældre hygger jer på en sol stol, kan børnene spille bold på fod bold banen eller løbe tur i de klippede labyrint stier i det høje græs, kun fantasien sætter grænser. Det er muligt at låne børne senge samt høj stole.

Simpel overnatning
Er I på f.eks. cykel ferie, aktiv ferie eller arbejdsophold, hvor du/i ønsker en simpel overnatning, uden for meget dikkedar tilbyder vi også dette.

Sommer grill
Ønsker I at grille med familien eller vennerne, skal I være velkomne til at benytte vores udendørs arealer med tilhørende havemøbler.
Vi har griller til udlåns uden beregning. Henvend jer i receptionen.
Grillkul skal I selv sørge for.

©  Nordbornholms Feriecenter
Design Sort Grafisk - responsivt webdesign