OPLEVELSER TÆT PÅ NORDBORNHOLMS
FERIE- OG KURSUSCENTER

Byerne Hasle, Vang og Allinge har alle masser at byde på, hvis du har brug for at supplere den landlige idyl på Nordbornholms Feriecenter med noget by- og kulturliv. Nedenfor er nævnt nogle af de mange muligheder, som er værd at udforske.

HASLE

Tag til Hasle, hvis du ønsker at få en autentisk maritim oplevelse. Hasle er en af Bornholms allerældste byer, og kan dateres helt tilbage til omkring år 1200. Byen byder blandt andet på lækker sandstrand og havnebad, samt kunstgallerier, hvor en række lokale kunstnere udstiller deres værker.

AKTIV FERIE PÅ MOUNTAINBIKE

Vang Granitbrud og Ringebakkerne giver mulighed for at få nogle kilometer på mountainbike uden at det bliver for langt eller svært for yngre cyklister. Her er stejle bakker og en teknisk bane i Vang Granitbrud og en varieret og ret kuperet rute i Ringebakkerne. Fra havnen i Vang og til toppen af bakken finder du også Danmarks skrappeste stigning på 92 meters højdeforskel og en gennemsnitlig stigning på 7,2%. Så hvis du har en rigtig bjergrytter gemt i maven, kan du teste formen her.

ALLINGE

Allinge er rig på kultur- og byliv, og byder blandt andet på et udvalg af butikker, museer, caféer og restauranter, samt en smuk havnefront med udsigt over havet og en masse charmerende både og skibe.