Her finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking og betaling. Du kan blandt andet læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere. Alle priser oplyst i bookingsystemet er, ligesom alle andre steder på hjemmesiden, oplyst i danske kroner, inklusive moms og alle afgifter, med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.


FERIELEJLIGHEDER, FERIEBOLIGER og HYTTER
Bookingbekræftelse sendes via mail, ved booking betales 50% af beløbet og rest betaling skal ske senest 50 dage før ankomst, er bestillingen foretaget mindre end 50 dage før ankomst, skal hele beløbet betales ved booking.


Fortrydelsesret og refusion - du har mulighed for at annullerer din booking på følgende vilkår:

  • Hvis du afbestiller indenfor 3 dage efter bestillingen er foretaget refunderes hele beløbet, herefter er opholdet bindende.
  • Hvis du afbestiller mere end 50 dage før ankomst refunderes hele beløbet dog med et ekspeditions gebyr på 1000 kr.
  • Hvis du afbestiller mindre end 50 dage og mere end 30 dage før ankomst refunderes 50 % af beløbet.
  • Hvis du afbestiller mindre end 30 dage før ankomst mister du hele det indbetalte beløb.


Force majeure:
Såfremt opholdet forhindres pga. force majeure (naturkatastrofer, strejke, krigshandlinger, epidemi, pandemi, optøjer og lignende) er Nordbornholms Feriecenter ikke erstatningspligtig for afbrudte eller ikke gennemførte ophold.

Ønskes afbestillingsforsikring i tilfælde af COVID 19 skal du kontakte dit eget forsikringsselskab.
Bookingen er ikke omfattet af Forbrugeraftalelovens regler om fortrydelsesret. Salg af overnatning (hytter, camping mm.) er omfattet af en særlig undtagelsesbestemmelse i Forbrugeraftalelovens prgf. 18 stk. 2 nr. 12. Den foretagne booking er således ikke omfattet af en 14 dages fortrydelsesret. Begrundelsen herfor ligger i det forhold, at genudlejning af en reserveret ferielejlighed, feriebolig/hytte der afbestilles ganske få dage før ankomst, ofte ikke vil være muligt.

Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem.
Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuelt misbrug af dit kreditkort på nettet. Derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmeside: Forbrugerstyrelsen. Vi registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger, afgivet i forbindelse med købet, i bookingsystem i 5 år Oplysningerne videregives ikke, vi anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet. Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din bekræftelse, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, bedes du skrive eller ringe til nedenstående adresse eller telefonnummer.

Nordbornholms Feriecenter CVR nr. 42340197
Telefon +45 30704001
eller Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

---------------------------------------------------------

Lejebetingelser cykler

Lejeperiode er fra kl. 08.00 20.00 (senere aflevering er muligt efter aftale)

Varen er lejet på eget ansvar, også over for offentlige myndigheder. I tilfælde af skade kan der ikke rejses krav mod udlejer. Kun egen forsikring er gældende.

Hvis cyklen imidlertid viser sig at være behæftet med fejl, der kan tilskrives Nordbornholms Feriecenter, ombyttes cyklen eller repareres uden beregning. Enhver klage over det lejede skal fremføres over for udlejer umiddelbart efter udleveringen.

Bruger, firma, skole eller virksomhed er økonomisk erstatningsansvarlig for evt. skader, som forvoldes på alt lejet udstyr samt evt. bortkomst af dette indtil lejemålets ophør. DVS. tjek, at din cyklen er i orden når du modtager den.


Betalt leje tilbagebetales ikke såfremt lejeperioden bliver kortere end det aftalte.
Regnvejr i udlejningsperioden berettiger ikke til nedslag i den aftalte leje.

Forsikring.
Det lejede er udlejet på lejers eget ansvar og forsikring. I tilfælde af person- og tingskade kan der ikke rettes noget krav mod udlejer, da det er lejers egen forsikring, der skal dække. Udlejer er ikke ansvarlig for følgeskader som følge af fejl ved det udlejede (produktansvar) eventuelt ansvar kan alene opgøres og maksimeres til de direkte skader.

Afbestilling af cykler senest 2 måneder før start af lejeperiode vil indbetalt leje returneres, fratrukket afbestillingsgebyr på 25%. Afbestilles cyklerne senere end 2 måneder returneres betalt leje ikke.