Her finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking og betaling. Du kan blandt andet læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere. Alle priser oplyst i bookingsystemet er, ligesom alle andre steder på hjemmesiden, oplyst i danske kroner, inklusive moms og alle afgifter, med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.


FERIELEJLIGHEDER, FERIEBOLIGER og HYTTER
Booking bekræftelse sendes via mail, ved booking betales 50% af beløbet og rest betaling skal ske senest 50 dage før ankomst, er bestillingen foretaget mindre end 50 dage før ankomst, skal hele beløbet betales ved booking.


Fortrydelsesret og refusion - du har mulighed for at annullerer din booking på følgende vilkår:

  • Hvis du afbestiller indenfor 3 dage efter bestillingen er foretaget refunderes hele beløbet, herefter er opholdet bindende.
  • Hvis du afbestiller mere end 50 dage før ankomst refunderes hele beløbet dog med et ekspeditions gebyr på 1000 kr.
  • Hvis du afbestiller mindre end 50 dage og mere end 30 dage før ankomst refunderes 50 % af beløbet.
  • Hvis du afbestiller mindre end 30 dage før ankomst mister du hele det indbetalte beløb.


Force majeure:
Såfremt opholdet forhindres pga. force majeure (naturkatastrofer, strejke, krigshandlinger, epidemi, pandemi, optøjer og lignende) er Nordbornholms Feriecenter ikke erstatningspligtig for afbrudte eller ikke gennemførte ophold.

Ønskes afbestillingsforsikring i tilfælde af COVID 19 skal du kontakte dit eget forsikringsselskab.
Bookingen er ikke omfattet af Forbrugeraftalelovens regler om fortrydelsesret. Salg af overnatning (hytter, camping mm.) er omfattet af en særlig undtagelsesbestemmelse i Forbrugeraftalelovens prgf. 18 stk. 2 nr. 12. Den foretagne booking er således ikke omfattet af en 14 dages fortrydelsesret. Begrundelsen herfor ligger i det forhold, at genudlejning af en reserveret ferielejlighed, feriebolig/hytte der afbestilles ganske få dage før ankomst, ofte ikke vil være muligt.

Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem.
Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuelt misbrug af dit kreditkort på nettet. Derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmeside: Forbrugerstyrelsen. Vi registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger, afgivet i forbindelse med købet, i bookingsystem i 5 år Oplysningerne videregives ikke, vi anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet. Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din bekræftelse, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, bedes du skrive eller ringe til nedenstående adresse eller telefonnummer.

Nordbornholms Feriecenter CVR nr. 42340197
Telefon +45 30704001
eller Mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

©  Nordbornholms Feriecenter
Design Sort Grafisk - responsivt webdesign